Cornelia Slătinaru – Entuziasm, zâmbete, și soluții

Cornelia Slătinaru

Pe Cornelia n-ai cum să n-o remarci – radiază! Este colega noastră de peste 16 ani, iar în prezent este Directoarea punctelor de lucru Bacău și Piatra Neamț.

Cu ce se ocupa înainte de a ni se alătura?

„Am fost profesoară 7 ani. Îmi plăcea ceea ce făceam, însă, din cauza anumitor împrejurări, am hotărât să-mi schimb jobul.”

Context și motivație:

M-am alăturat echipei OrtoProfil în anul 2004 cu gândul de a ajuta un număr cât mai mare de persoane, în memoria tatălui meu.

Trecând prin clipe dificile împreună cu tatăl ei, Cornelia a înțeles cum să fie pentru cei care au nevoie de ajutor, astfel că integrarea în cadrul familiei noastre a fost un proces firesc, natural.

„Parte din rolul nostru este să le fim mereu alături celor care apelează la noi, să-i informăm corect, să identificăm cele mai potrivite soluții pentru ei, să-i încurajăm, să luptăm împreună – altfel spus: să-i susținem prin tot ceea ce facem!”

Desigur, fără a uita:

„[…] să le zâmbim, să le arătăm și partea bună a lucrurilor…”

Modul de a fi al Corneliei și calitățile sale au contribuit dintotdeauna la frumoase reușite profesionale.

„Sunt autodidactă, îmi doresc mereu ca lucrurile să fie făcute bine, sunt perfecționistă. […] Îmi place să vorbesc cu oamenii! Comunicarea este foarte importantă, iar prin intermediul ei se pot stabili relații trainice, bazate pe încredere.”

Și pentru că am vorbit de rezultate

„[…] am avut parte de multe momente frumoase și satisfacții profesionale alături de colegi. Unul dintre acestea a fost cel de anul trecut când am reușit să câștig premiul «Angajatul anului» […]”

Cornelia caută mereu să pună accentul pe „noi” în detrimentul lui „eu”, astfel că:

„ […] rezultatele nu sunt doar ale mele, ci sunt ale întregii echipe!”

Îți mulțumim, Cornelia, că faci parte din #FamiliaOrtoProfil și că ne ajuți să ne îndeplinim cu succes misiunea de a fi lângă persoanele care se confruntă cu provocări de natură medicală!

Program special!

Luni, 24 iunie 2024, atât la Sediul Central, cât și la punctele de lucru din țară, nu vom avea program de lucru cu publicul.

Revenim la program normal începând cu data de 25 iunie 2024.

Vă mulțumim pentru înțelegere!