Cornelia Slătinaru – Entuziasm, zâmbete, și soluții

Cornelia Slătinaru

Pe Cornelia n-ai cum să n-o remarci – radiază! Este colega noastră de peste 16 ani, iar în prezent este Directoarea punctelor de lucru Bacău și Piatra Neamț.

Cu ce se ocupa înainte de a ni se alătura?

„Am fost profesoară 7 ani. Îmi plăcea ceea ce făceam, însă, din cauza anumitor împrejurări, am hotărât să-mi schimb jobul.”

Context și motivație:

M-am alăturat echipei OrtoProfil în anul 2004 cu gândul de a ajuta un număr cât mai mare de persoane, în memoria tatălui meu.

Trecând prin clipe dificile împreună cu tatăl ei, Cornelia a înțeles cum să fie pentru cei care au nevoie de ajutor, astfel că integrarea în cadrul familiei noastre a fost un proces firesc, natural.

„Parte din rolul nostru este să le fim mereu alături celor care apelează la noi, să-i informăm corect, să identificăm cele mai potrivite soluții pentru ei, să-i încurajăm, să luptăm împreună – altfel spus: să-i susținem prin tot ceea ce facem!”

Desigur, fără a uita:

„[…] să le zâmbim, să le arătăm și partea bună a lucrurilor…”

Modul de a fi al Corneliei și calitățile sale au contribuit dintotdeauna la frumoase reușite profesionale.

„Sunt autodidactă, îmi doresc mereu ca lucrurile să fie făcute bine, sunt perfecționistă. […] Îmi place să vorbesc cu oamenii! Comunicarea este foarte importantă, iar prin intermediul ei se pot stabili relații trainice, bazate pe încredere.”

Și pentru că am vorbit de rezultate

„[…] am avut parte de multe momente frumoase și satisfacții profesionale alături de colegi. Unul dintre acestea a fost cel de anul trecut când am reușit să câștig premiul «Angajatul anului» […]”

Cornelia caută mereu să pună accentul pe „noi” în detrimentul lui „eu”, astfel că:

„ […] rezultatele nu sunt doar ale mele, ci sunt ale întregii echipe!”

Îți mulțumim, Cornelia, că faci parte din #FamiliaOrtoProfil și că ne ajuți să ne îndeplinim cu succes misiunea de a fi lângă persoanele care se confruntă cu provocări de natură medicală!