Dispozitive pentru îngrijire la domiciliu

Sprijin, stabilitate, descărcare și posturare

Dispozitive medicale pentru îngrijire la domiciliu

Dispozitivele medicale pentru îngrijire la domiciliu se recomandă persoanelor cu dizabilități, având ca scop creșterea siguranței în efectuarea activităților, atât în interiorul domiciliului, cât și în afara acestuia.

Siguranța se realizează prin beneficiile oferite de către dispozitivele medicale pentru îngrijire la domiciliu, care conferă pacientului sprijin, stabilitate, descărcare și posturare.

Dispozitivele medicale pentru îngrijire la domiciliu sunt implicate activ în procesul de vindecare și încetinire a evoluției unor afecțiuni.

Compania OrtoProfil vine în sprijinul persoanelor cu dizabilități prin gama variată de produse de îngrijire la domiciliu:

Saltele antiescare de decubit pentru pacienți imobilizați la pat, prevenirea și terapia escarelor de decubit

Paturi electrice, măsuțe pentru pat, dispozitive pentru ridicarea pacientului

Mobilier și dispozitive pentru baie și toaletă

Am creat un portofoliu de ultimă generație, prin dezvoltarea unor parteneriate cu firme recunoscute pe plan internațional: Thuasne (Franța), Herdegen (Franța), Prim (Spania), Uriel (Israel), MDH (Polonia), Antar (Polonia), Otto Bock (Germania), OrtoProfil devenind astfel unic distribuitor în România al unor branduri de prestigiu în domeniul îngrijirii la domiciliu.

Suntem alături de pacienții care necesită dispozitive de îngrijire la domiciliu, printr-o echipă de specialiști prezenți în 43 de filiale OrtoProfil la nivel național, inaugurate în reședințele de județ.