Centrul Național
de Reabilitare Medicală OrtoProfil

Începând cu anul 1994, depunem eforturi permanente
pentru a îmbunătăți calitatea vieții pacienților cu dizabilități.

CENTRUL NAŢIONAL DE REABILITARE MEDICALĂ OrtoProfil

Centrul Național de Reabilitare Medicală – OrtoProfil a fost fondat în anul 2011, fiind un concept unic în România prin serviciile medicale la standarde internaționale și supraspecializarea echipei medicale prin formarea profesională continuă în metode și tehnologii noi. Echipa medicală a Centrului include specialiști cu o înaltă pregătire profesională!

Centrul Național de Reabilitare Medicală – OrtoProfil se distinge prin:

Respectul față de pacient

Centrul de Reabilitare Medicală OrtoProfil s-a născut din ideea de a oferi mai mult decât un simplu serviciu medical pacienților, noi vă oferim sprijin fizic și psihic pe tot parcursul procesului de reabilitare.

Experiență din partea echipei

Începând cu anul 1994, depunem eforturi permanente pentru a îmbunătăți calitatea vieții pacienților cu dizabilități și pentru a răspunde nevoilor acestora.

Comunicare eficientă și transparentă

Oferim informații la fiecare pas clienților noștri și stabilim împreună scopurile, posibilitățile și limitele în procesul de reabilitare.

Atitudinea echipei de specialiști OrtoProfil

Ne place ceea ce facem, lucrăm cu drag cu fiecare pacient în parte, iar această atitudine se reflectă în feedbackul pacienților și în rezultatele obținute.

Cazare

Nu vă oferim doar o cameră pe durata reabilitării, noi vă punem la dispoziție întreaga bază a Centrului de Reabilitare Medicală OrtoProfil!

Principala noastră preocupare este ca pacientul să beneficieze de tot confortul necesar. Pacienții sunt întâmpinați cu amabilitate, fiindu-le oferite condiții de cazare și servicii ireproșabile, în camere cu toate dotările necesare pentru confort și siguranță:

internet wireless

sistem de climatizare

paturi confortabile

adaptări necesare persoanelor cu dizabilități motorii

Centrul de Reabilitare Medicală OrtoProfil
pentru afecțiuni neurologice și ale aparatului locomotor

Consultațiile de specialitate se realizează, în cadrul Centrului de Reabilitare Medicală OrtoProfil, de către specialiști în reabilitare medicală. Echipa multidisciplinară, formată din medici și fizioterapeuți, va stabili conduita terapeutică și programul individual de recuperare, în funcție de afecțiunea diagnosticată.

Terapii de recuperare medicală:

Centrul de Reabilitare Medicală OrtoProfil pentru pacienții protezați (exoprotezați)

Unicul Centru Național de Reabilitare Medicală

în domeniul protezării de membre din România și-a găsit locul în Târgu Mureș, în Sediul Central OrtoProfil. Cu ajutorul specialiștilor, pacienții cu diferite dizabilități își vor putea redobândi funcțiile de locomoție și vor primi consiliere de specialitate. Misiunea companiei noastre este de a ajuta persoanele cu dizabilități să aibă o viață independentă. Pentru a putea face față acestei provocări, am dotat atelierele și Centrul de Reabilitare cu aparatură și echipamente de ultimă generație.

UNICUL PARC DE REABILITARE DIN ROMÂNIA

Construit după model german, Parcul de Reabilitare OrtoProfil este o extindere a Centrului Național de Reabilitare Medicală, unde o echipă formată din medici specialiști, kinetoterapeuți și tehnicieni ortopezi oferă pacientului un program kinetic individualizat, prin care acesta își poate recâștiga forța musculară necesară deplasării cu noua proteză.
În sala de terapie a Centrului Național de Reabilitare OrtoProfil, pacientul protezat începe programul de recuperare medicală, program prin care își va redobândi mersul corect și va învăța să-și folosească proteza (exoproteza) în mod adecvat, urmând să-și continue programul de reabilitare în parcul special amenajat în curtea interioară a companiei noastre.
În Parcul de Reabilitare Medicală OrtoProfil, pacientul învață să se deplaseze cu noua proteză pe suprafețe plane sau cu denivelări. Astfel, aleile acestui parc sunt prevăzute cu pietre de diferite forme și mărimi (piatră cubică, pietriș de diferite dimensiuni și nisip). Parcul de Reabilitare este dotat cu trepte de piatră, rampă, pantă din lemn, gazon natural și bănci pentru odihnă.

Centrul de Reabilitare Medicală OrtoProfil pentru pacienții protezați oferă:

• integrarea pacientului într-un program personalizat de recuperare medicală și de întreținere funcțională pentru a redobândi mersul corect și folosirea adecvată a exoprotezei (proteza externă de membru inferior);
• pe parcursul sesiunii de reabilitare, pacientul beneficiază zilnic de două ședințe de kinetoterapie, având posibilitatea de a încerca exoproteza dotată cu subansamble de înaltă tehnologie, conform celor mai noi standarde internaționale;
• programele de recuperare sunt însușite corect, sub îndrumarea specialistului în recuperare medicală.

Ai alte întrebări?

Intră în legătură cu noi pentru a afla mai multe: