Proteze de sân și accesorii

„A fi frumos înseamnă a fi tu însuți.” – Thich Nhat Hanh

PROTEZE DE SÂN

Încrederea în sine înseamnă, înainte de toate, recâștigarea aspectului fizic inițial. În acest scop, OrtoProfil oferă diferite modele și mărimi de proteze, discrete, adaptate cerințelor dumneavoastră. Această diversitate de modele permite alegerea potrivită, indiferent de tipul de intervenție suferit.

Protezele de sân comercializate de compania OrtoProfil sunt dispozitive de calitate superioară, produse de către firma Thuasne din Franța. Gama de sutiene respectă rafinamentul franțuzesc și calitatea germană, fiind alegerea ideală pentru dumneavoastră!

proteza san thuasne silima

Protezele de sân și accesoriile special concepute vă oferă:

• aliniament corporal corect (pentru a preveni apariția durerilor la nivelul coloanei vertebrale);​

• confort;

• naturalețe;​

• discreție;

• eleganță​.

Indicații

Destinate corecției estetice a sânului (recâștigarea simetriei), după intervenții chirurgicale, mastectomii radicale (îndepărtare glandă mamară, ganglioni și musculatură), mastectomie simplă (îndepărtarea selectivă a glandei mamare), lumpectomii (extirpare țesut afectat).

Informații utile

Din anul 2015, protezele externe de sân și sutienele speciale (cu buzunare) se regăsesc pe lista dispozitivelor medicale compensate prin sistemul CNAS. Doamnele, care au trecut printr-o mastectomie, la fiecare 3 ani pot beneficia de un set compensat format din sutien cu buzunare și proteze externe de sân.

proteza san silima soft thuasne

Compania OrtoProfil este acreditată de către Casa Națională de Asigurări de Sănătate. Prin urmare, pacienții noștri pot beneficia de sistemul de compensare CNAS.

Intră în legătură cu specialiștii noștri din cele 43 de filiale OrtoProfil