Genium Otto Bock

Proteza „Genium”, reper în domeniul protezării

Proteză pentru amputația transfemurală

Odată cu introducerea sistemului de proteză bionică „Genium”, Otto Bock a realizat o adevărată descoperire în tehnologia ortopedică. Un mers natural, urcarea scărilor, depășirea obstacolelor, mersul înapoi, urcatul pe o pantă și nenumărate alte funcții au devenit ușor accesibile pentru purtătorii protezei.

Pe baza feedbackului tehnicienilor și al utilizatorilor, compania Otto Bock a perfecționat conceptul de „control optimizat al mersului”, care oferă beneficii clare în ceea ce privește siguranța, mersul natural, durabilitatea și mobilitatea. Utilizatorii protezați bilateral beneficiază de noua funcție ortostatică conștientă, care este completată de funcția ortostatică intuitivă. Pacienții pot controla în mod convenabil funcțiile protezei „Genium” cu ajutorul smartphone-lui, folosind aplicația „Cockpit 2.0” pentru dispozitivele Android și Apple (iOS)*.

Genium Otto Bock

Datorită tehnologiei unice, recent actualizate, „Genium” permite și mai multă naturalețe. Un plus de asistență este oferit pentru posibile ajustări care pot ușura mersul pe rampe sau șederea.

Funcții suplimentare vă pot ajuta să vă adaptați proteza la viața de zi cu zi. Funcția scărilor/obstacolelor oferă asistență utilă zi de zi. Vă permite să urcați scările pas cu pas sau să depășiți obstacole (denivelări ale solului, borduri etc.).

Pentru îmbunătățirea protecției împotriva apei, articulația „Genium” a fost modernizată. Drept urmare, proteza poate fi expusă la stropi sau ploi/duș de scurtă durată.

„Genium” dispune de două funcții diferite: ortostatism conștientizat și ieșirea din această stare, pentru care, de exemplu, va descărca articulația.

Opțiunea de a avea până la cinci moduri dinainte setate (MyModes), programate pentru activități speciale, care vă permit să vă adaptați proteza și mai bine la viața de zi cu zi. Noul „Genium” oferă o selecție și mai mare de opțiuni pentru utilizator.

Cu aplicația „Cockpit 2.0” pentru dispozitivele Apple și Android, puteți configura singur și cu ușurință noul „Genium”. Indiferent dacă doriți să verificați nivelul de încărcare a bateriei sau doriți să faceți alte modificări, selectați un „MyMode” direct de pe smartphone.

OrtoProfil este acreditat de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, astfel pacienții noștri pot beneficia de sistemul de compensare CNAS.

Intră în legătură cu specialiștii noștri din cele 43 de filiale OrtoProfil

Program special!

Luni, 24 iunie 2024, atât la Sediul Central, cât și la punctele de lucru din țară, nu vom avea program de lucru cu publicul.

Revenim la program normal începând cu data de 25 iunie 2024.

Vă mulțumim pentru înțelegere!