Mâna Michelangelo

Vă ajută să vă redobândiți libertatea

Mâna Michelangelo

Live. Cu Michelangelo

Sistemul protetic Axon-Bus cu Mâna Michelangelo redă multe dintre funcțiile naturale ale mâinii, cu diverse opțiuni de prindere. Datorită designului său natural, se integrează armonios în imaginea naturală a corpului.

Numeroase opțiuni de prindere

Datorită numeroaselor funcții ale Mâinii Michelangelo, dispuneți de șapte poziții diferite ale mâinii. Fie că gătiți, răsfoiți paginile unei cărți sau folosiți tastatura, Mâna Michelangelo vă ajută să integrați aceste mișcări în viața de fiecare zi, în timpul liber și la lucru.

Unitatea relaxată a articulației pumnului

Unitatea mecanică a pumnului AxonWrist poate fi flexată, întinsă și rotită în interior și exterior. În plus, AxonWrist imită mișcarea articulației relaxate, naturale într-un mod nou, dezvoltat, flexibil. Această trăsătură este actualmente unică! Mișcările nenaturale de compensare pot fi evitate, încurajând adoptarea unei posturi sănătoase.

Design natural

Pentru designerii și dezvoltatorii produsului a fost o reală provocare să obțină un aspect și o textură a Mâinii Michelangelo cât mai apropiate de cele naturale. Degetele sunt confecționate din materiale dure și moi, imitând mâna naturală în detaliu. Adaptorul plat al mâinii intensifică aspectul natural – chiar mai mult decât unitățile rotunde de articulație a pumnului disponibile anterior. Mănușile protetice sunt disponibile în șase nuanțe diferite.

Mănuși adecvate

Mănușile protetice rezistente, disponibile în șase nuanțe diferite, sunt construite în straturi. Fibrele colorate din interior imită structura naturală a venelor mâinii umane. Benzile sunt integrate în carcasa mâinii pentru a face mișcarea articulației mâinii și a degetului mare să pară naturală. Pentru cei care doresc să își etaleze proteza modernă, sunt disponibile o mănușă protetică transparentă și una neagră.

OrtoProfil este acreditat de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, astfel pacienții noștri pot beneficia de sistemul de compensare CNAS.

Intră în legătură cu specialiștii noștri din cele 43 de filiale OrtoProfil