ErgoArm

Componente protetice pentru cot

Componenta protetică de cot ErgoArm

Patru componente de cot pentru protezele mioelectrice

Cu cât nivelul amputației este mai ridicat, cu atât exigențele privind protezarea sunt mai mari. Am dezvoltat patru componente protetice pentru cot, special în acest scop. ErgoArm®, ErgoArm® plus, ErgoArm® Hybrid și ErgoArm® Electronic plus combină un nivel ridicat de funcționalitate cu o greutate redusă și un aspect atractiv. Vă prezentăm în continuare modelele, pe scurt.

ErgoArm®

Ușor, dar robust, modelul de bază 12K41 cu închidere fără clichet, este deosebit de potrivit pentru protezări mecanice și cosmetice cu costuri scăzute.

ErgoArm® plus

Modelul extins 12K42 pentru proteze controlate prin cablu este prevăzut cu închidere fără clichet, precum și cu un dispozitiv auxiliar pentru flexie, care înmagazinează energia eliberată în timpul extensiei și o utilizează pentru susținerea flexiei ulterioare.

ErgoArm® Hybrid

Ideal pentru proteze hibride cu o mână protetică mioelectrică; cablurile electrice pot fi mascate eficient în interiorul protezei datorită canalului integrat de cablu „Easy Plug”.

ErgoArm® Electronic plus

Modelul 12K50 poate fi blocat cu ajutorul diverselor semnale electronice. Acest lucru se realizează rapid și simplu, chiar și la solicitări intense ale articulației.

OrtoProfil este acreditat de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, astfel pacienții noștri pot beneficia de sistemul de compensare CNAS.

Intră în legătură cu specialiștii noștri din cele 43 de filiale OrtoProfil