DynamicArm

Articulația protetică de cot DynamicArm

Articulația protetică de cot DynamicArm

Mișcarea naturală a mâinii și a cotului

Amputațiile deasupra nivelului cotului constituie o provocare specială, deoarece trebuie înlocuită funcția cotului, pe lângă cea a mâinii. Articulația protetică de cot DynamicArm face posibilă mișcarea naturală, datorită tehnologiei sale speciale. Controlat prin semnalele mușchilor, DynamicArm este acționat de un motor electric. Unitatea de control a DynamicArm transmite, de asemenea, semnale prin mușchi către mâna protetică, astfel încât să puteți roti unitatea articulației pumnului, pe lângă deschiderea și închiderea mâinii, cu timpi scurți de răspuns. De asemenea, puteți întinde și flexa DynamicArm.

Recomandăm combinarea DynamicArm cu Ottobock VariPlus Speed. Este echipată cu unitate de acționare foarte performantă, deschizându-se și închizându-se aproape de trei ori mai rapid decât alte mâini protetice electrice. Protezarea cu DynamicArm și VariPlus Speed redă numeroase abilități privind prinderea obiectelor, strângerea lor, precum și activitatea la locul de muncă sau în viața de fiecare zi, și pentru recreere.

Ancorare fermă

Caracteristica integrată cu Autograsp a SensorHand Speed vă ajută atunci când un obiect pe care îl țineți în mână începe să alunece. Forța de strângere crește în fracțiuni de secundă, până când obiectul prins este din nou în siguranță.

Reflexe rapide

La viteză maximă, SensorHand Speed se deschide și se închide de trei ori mai repede comparativ cu alte mâini protetice electrice. Cu o viteză proporțională de până la 300 mm pe secundă, sunteți capabil să reacționați rapid la prindere.

Forțe de control

Viteza și forța de strângere sunt continuu monitorizate de două sisteme de măsurare și sunt controlate proporțional cu semnalele mușchilor. Nici chiar sarcinile dificile, precum prinderea unei roșii sau a altor obiecte delicate, nu reprezintă o problemă.

Dinamică naturală

DynamicArm împiedică mișcările nenaturale și bruște. Începutul unei mișcări este întotdeauna controlat, fiind încetinit ușor la final – exact așa cum face brațul uman.

Plimbare relaxată

Un dispozitiv electronic auxiliar de control al flexiei susține flexia articulației cotului. Atunci când antebrațul se balansează liber în timpul mersului, această mișcare este încetinită, în mod natural. Aceasta se realizează discret și fără zgomot.

Mănuși protetice

Mănușile protetice Skin Natural, în șase culori, protejează de mizerie și praf. Structura lor multistrat dau impresia de adâncime. Stratul exterior, translucid, simulează structura naturală a venelor de la nivelul pielii reale.

Rotirea unității articulației pumnului

Puteți roti pumnul către interior și exterior fără ajutorul celeilalte mâini. Acesta este controlat de semnalele musculare.

Mișcări fluide

Cu ajutorul DynamicArm, puteți realiza mai mult de o mișcare odată – flexând brațul, rotind pumnul și prinzând un obiect în mână.

OrtoProfil este acreditat de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, astfel pacienții noștri pot beneficia de sistemul de compensare CNAS.

Intră în legătură cu specialiștii noștri din cele 43 de filiale OrtoProfil