Sisteme stomice pentru protezarea stomelor digestive și urinare

Inovație în stomaterapie pentru „O viață fără complicații!” ☑

Sisteme stomice digestive și urinare

Pacienții cu stome digestive și urinare reprezintă un segment important pentru compania OrtoProfil, astfel că le monitorizăm îndeaproape evoluția medicală postoperatorie și psihologică printr-un personal specializat, deservindu-i lunar cu sisteme stomice, decontate de CNAS, prin intermediul celor 44 de filiale proprii existente la nivel național și prezente în reședințele de județ.

Am fost pionieri pe această arie terapeutică (încă din anul 1996) și am reușit să fim importatori oficiali ai companiei englezești Welland Medical, companie preocupată de găsirea unor soluții inovative, eficiente și sigure pentru pacienții stomizați.

Compania OrtoProfil se implică activ în îmbunătățirea calității vieții pacienților pe care îi deservește, prin programe de instruire a cadrelor medicale, astfel încât pacienții stomizați să beneficieze de servicii de stomaterapie conform standardelor europene, dar și prin proiecte care vin în ajutorul pacienților stomizați.

OrtoProfil și Welland Medical

Una dintre inovațiile companiei Welland Medical, cu un impact major asupra calității vieții pacientului stomizat, este flanșa cu adeziv hidrocoloid Hyperflex a sacilor colectori. Adezivul hidrocoloid Hyperflex reunește compuși naturali care nu au un efect iritant asupra tegumentului peristomal și care conferă o aderență optimă, astfel încât sistemul stomic nu se dezlipește, iar pacientul se simte confortabil pe parcursul zilei!
Compania OrtoProfil a lansat în anul 2019 Gama Aurum, care reprezintă o nouă inovație a departamentului de cercetare Welland Medical. Flanșa sistemelor stomice Aurum are în compoziție hidrocoloidul Hyperflex, dar și un alt compus natural cu proprietăți terapeutice, și anume Mierea de Manuka, care este bine-cunoscută pentru proprietățile sale antibacteriene și antimicrobiene datorate concentrației ridicate de metilglioxal.

Noi suntem atenți la nevoile pacienților noștri și tratăm cu maximă grijă particularitățile anatomice ale stomei fiecăruia dintre ei, motiv pentru care am importat un portofoliu complex de sisteme stomice unitare sau cu două componente, cu sau fără evacuare, cu flanșă specială, care reunește următoarele game: Freeform, Liberty Valore, Liberty Flair, Flair Active, Curvex, Aurum.

Pacienții cu stome digestive și urinare, care au ales compania OrtoProfil ca partener în reabilitarea medicală, nu au ales doar o companie de dispozitive medicale, ei au ales familia OrtoProfil. O familie care are cea mai mare grijă de toți membrii săi, astfel încât fiecare dintre aceștia să se simtă în siguranță zi de zi, în această călătorie a vieții în care a apărut stoma. Noi vă vom însoți cu sfaturi, legate de modul în care vă puteți îngriji tegumentul peristomal, prin intermediul specialiștilor noștri prezenți în județul dumneavoastră.

Programe speciale pentru pacienții OrtoProfil

„Împreună îmbunătățim viața pacienților stomizați!”

Întreabă specialistul OrtoProfil din județul tău!

facebook logo white

StomaClub România

Alătură-te grupului de Facebook StomaClub România pentru a învăța cum să utilizezi corect sistemele stomice și accesoriile Welland Medical.