Îngrijirea tegumentului peristomal​

„Soluția optimă pentru sănătatea tegumentului peristomal”

Accesorii pentru îngrijirea tegumentului peristomal

Pacienții cu stome digestive și urinare reprezintă un segment important pentru compania OrtoProfil, astfel că le monitorizăm îndeaproape evoluția medicală postoperatorie și psihologică printr-un personal specializat, deservindu-i lunar cu sisteme stomice, decontate de CNAS, prin intermediul celor 44 de filiale proprii existente la nivel național și prezente în reședințele de județ.

Compania OrtoProfil se implică activ în îmbunătățirea calității vieții pacienților pe care îi deservește, prin programe de instruire a cadrelor medicale, astfel încât pacienții stomizați să beneficieze de servicii de stomaterapie conform standardelor europene, dar și prin proiecte care vin în ajutorul pacienților stomizați.

Am fost pionieri pe această arie terapeutică (încă din anul 1996) și am reușit să fim importatori oficiali ai companiei englezești Welland Medical, companie preocupată de găsirea unor soluții inovative, eficiente și sigure pentru pacienții stomizați.

Îngrijire Protecție Siguranță

OrtoProfil & Welland Medical

Compania Welland Medical se distinge prin inovație, anual cercetătorii identificând noi componente care îmbunătățesc sistemele stomice și accesoriile cu diferiți compuși naturali, astfel încât să reducă complicațiile care pot să apară la nivelul stomei și/sau al tegumentului peristomal.

Iritația tegumentului peristomal este una dintre complicațiile frecvent întâlnite la pacienții stomizați, prin urmare, utilizând produsele și accesoriile Welland Medical, puteți preîntâmpina riscul de apariție a acesteia.

Studiile arată că peste 60 % dintre pacienții stomizați se confruntă cu complicații ale tegumentului peristomal, fapt care determină scăderea calității vieții.

„Un număr semnificativ de pacienți se confruntă cu un tegument peristomal cu probleme, fapt care nu trebuie considerat o situație normală, deoarece poate avea un impact profund asupra stării fizice, psihologice și asupra vieții sociale.”

– Boyle & Hunt (2016)

Pacienții cu stome digestive și urinare, care au ales compania OrtoProfil ca partener în reabilitarea medicală, nu au ales doar o companie de dispozitive medicale, ei au ales familia OrtoProfil. O familie care are cea mai mare grijă de toți membrii săi, astfel încât fiecare dintre aceștia să se simtă în siguranță zi de zi, în această călătorie a vieții în care a apărut stoma. Noi vă vom însoți cu sfaturi, legate de modul în care vă puteți îngriji tegumentul peristomal, prin intermediul specialiștilor noștri prezenți în județul dumneavoastră.

Accesoriile Welland asigură managementul complet al tegumentului peristomal, printr-o gamă de produse inovative destinate celor trei etape de îngrijire: Protecție, Siguranță, Îngrijire.

Programe speciale pentru pacienții OrtoProfil

„Împreună îmbunătățim viața pacienților stomizați!”

Întreabă specialistul OrtoProfil din județul tău!

facebook logo white

StomaClub România

Alătură-te grupului de Facebook StomaClub România pentru a învăța cum să utilizezi corect sistemele stomice și accesoriile Welland Medical.

Program special!

Luni, 24 iunie 2024, atât la Sediul Central, cât și la punctele de lucru din țară, nu vom avea program de lucru cu publicul.

Revenim la program normal începând cu data de 25 iunie 2024.

Vă mulțumim pentru înțelegere!