Misiunea și viziunea noastră

"O rază de libertate"

Principalul scop al companiei OrtoProfil este îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu dizabilități. Oferim pacienților noștri profesionalism, dăruire, respect și suport psihologic pe tot procesul de reabilitare, prin intermediul specialiștilor OrtoProfil.

Principala noastră preocupare este grija față de pacianți și angajați. Aceasta reprezintă una dintre cele mai importante valori ale companiei noastre, un principiu de la care nu ne-am abătut niciodată. Pentru noi, pacienții nu sunt simpli clienți, ei sunt priviți și tratați ca și cum ar fi copii, părinții, frații noștri.

O altă valoare a companiei OrtoProfil o reprezintă echipa sa. Chiar dacă la început au fost doar 10, iar acum sunt peste 240, fie că își desfășoară activitatea la Tîrgu Mureș, Iași, București, Constanța, Timișoara sau oriunde în cele 45 de filiale din țară, angajații OrtoProfil oferă expertiza în domeniul medical prin competențe profesionale deosebite și tehnologii de ultimă generație. Ne dorim să reprezentăm standardul de calitate pentru serviciile de ortezare, corsetare, protezare individualizată, prin promovarea bunelor practici medicale și aplicarea tehnologiilor inovative. În acest scop am inițiat parteneriate cu cei mai buni specialiști din țară și din străinătate pe segmentul pe care îl deservește OrtoProfil.

Strategia de dezvoltare pe termen lung, înseamnă formarea continuă și specializarea echipei OrtoProfil, precum și un portofoliu de ultimă generație, pentru a menține poziția de lideri pe piață în topul producătorilor și distribuitorilor de dispozitive medicale din România.