Susținători plantari

Talonete Ortopedice

Specialiștii OrtoProfil în ortezare vă propun soluții moderne care tratează în mod eficient problema medicală și, în același timp, beneficiați de un confort sporit datorită designului și materialelor utilizate în confecționarea acestor dispozitive medicale.

Am creat un portofoliu de ultimă generație prin dezvoltarea unor parteneriate cu firme recunoscute pe plan internațional: Thuasne (Franța), Tecnica – Extro Style (Italia), Luropas (Italia), Uriel (Israel), Profitex – OrtoProfil. Astfel, OrtoProfil a devenit unic distribuitor în România al unor branduri de prestigiu în domeniul dispozitivelor medicale care se adresează managementului îngrijirii piciorului.

talonete OrtoProfil

Igiena și îngrijirea piciorului trebuie să reprezinte o preocupare a fiecăruia dintre noi.

Suprasolicitarea statică și dinamică a piciorului, ca urmare a unei afecțiuni congenitale sau dobândite, agravate de o încălțăminte șablon (de serie) și neadaptată anatomiei acestuia, explică multitudinea suferințelor piciorului care pot fi încadrate în patologia traumatică.

Menținerea sănătății piciorului trebuie să cuprindă un ansamblu de măsuri adresate structurilor anatomice care îl alcătuiesc.
bicicleta talonete
schi talonete
Tratamentul este diferențiat în funcție de vârstă, factori determinanți, simptomatologie și stadiul afecțiunii. Opțiunile terapeutice sunt multiple, variind de la controlul conservativ al durerii și al inflamației prin utilizarea de medicamente, la tratamentul corectiv prin mijloace kinetice și orteze (talonete, încălțăminte ortopedică etc.), ajungând, în anumite situații, la instituirea unei măsuri chirurgicale.

SUSȚINĂTORII PLANTARI PERSONALIZAȚI

Beneficiile oferite de susținătorii plantari personalizați de corecție și pentru timp liber:

OrthoMove

Sistemul de analiză OrthoMove, original din Austria, a fost dezvoltat cu scopul de a efectua analize ortopedice de înaltă performanță.

Sistemul Thermoprint – amprentare plantară 3D cu vacuum

Pe baza amprentei plantare, tehnicianul determină gradul necesar de corecție și dimensiunea necesară a talonetei, astfel obținându-se produsul final personalizat. Pacientul se așază pe platforma de măsurare Thermoprint și își poziționează picioarele pe sistemul de amprentare plantară 3D cu vacuum. În aproximativ 5 minute, se obține forma amprentei plantare în care se fixează talonetele preîncălzite. Pentru a obține o compatibilitate fizio-ergonomică optimă, pacientul își așază din nou piciorul pe taloneta obținută anterior.

Amprentare plantară digitalizată cu sistem de evaluare imediată

Amprentarea plantară digitalizată ajută în depistarea diferitelor afecțiuni care pot apărea în regiunea bolții plantare, cum ar fi:

  • picior plat;
  • pinten calcanean;
  • deviații fiziologice la nivel plantar;
  • scurtări mici ale membrelor.

Ai alte întrebări?

Intră în legătură cu noi pentru a afla mai multe: