Andrei - Puterea de a merge mai departe

Andrei Naghi - Puterea de a merge mai departe

„Viața este schimbătoare”, ne spune Andrei când se gândește la viitor. Și, cine să știe mai bine decât el? Avea doar 8 ani atunci când a aflat că: uneori poate dura doar o fracțiune de secundă ca viața să-ți arate că are alte planuri pentru tine. 

Deși era doar un copil, Andi (așa cum îi spunem noi – familia și prietenii), avea o inimă mare și un suflet de campion încă de atunci, era un învingător! 

Nu o spunem doar noi, ci o spun și alții, dar mai ales – o demonstrează realitatea! 

Astfel, în urma unui accident de tren care l-a pus în situația de a-i fi amputat piciorul stâng, modul în care Andi a ales să reacționeze le-a dat forță și putere celor din jur, în special părinților lui. 

El a stat foarte bine cu moralul, nu a căzut psihic! Mi-au spus doctorii că trebuie și un psiholog pentru el, dar nu a fost nevoie. Pentru noi, el a fost psihologul.

Datorită lui, datorită lui, vă spun sincer că am trecut peste

Dând dovadă de mult curaj, determinare și o forță interioară imensă, dar și bucurându-se de întregul sprijin al celor din jurul lui, Andi a reușit să privească încrezător spre viitor și să acționeze în consecință. 

Acum, la mai bine de un deceniu distanță de la momentul accidentului, el este un tânăr împlinit și continuă să lupte zi de zi pentru a-și îndeplini visurile! 

Îți mulțumim, Andi, că ne-ai ales să-ți fim alături în această provocare și să scriem împreună povestea unei frumoase reușite! 

P.S. Dacă vei continua să-ți urmărești visul de a ajunge profesor, suntem convinși, Andi, că vei fi unul de toată isprava și vei reuși să inspiri generații întregi!