Funcționar Informații Clienți*

Mediu optim pentru a - ți desfășura activitatea! Oportunități de dezvoltare profesională! Echipă super cool și pusă pe fapte mari!

Știi mereu să-ți organizezi activitatea astfel încât să ai un randament maxim, iar cei doi ani de experiență profesională în relații cu publicul fac din tine un fel de maestru(ă) în interacțiunea eficientă cu oamenii. Clar, vom fi cuceriți și de competențele tale digitale, în special de cele care vizează suita Office și programe de gestiune financiară/de stoc.

Dacă ai și cunoștințe de natură medicală sau experiență în domeniul medical, vom mai parcurge încă o dată CV-ul tău! Dacă nu ai, stai liniștit(ă): suntem deosebiți de atenți, chiar și o singură lectură a CV-ului poate fi de ajuns.

Zâmbind, pentru că suntem cei mai faini colegi pe care îi poți avea! Dincolo de acest aspect, zâmbetul te va ajuta să-i întâmpini, informezi și deservești cu entuziasm pe toți cei care aleg să ne viziteze – sunt membrii familiei noastre!

Un mediu optim pentru a-ți desfășura activitatea, numeroase oportunități de dezvoltare și de perfecționare profesională și o echipă super cool și pusă pe fapte mari!

Ce zici, ne vedem la interviu? Trimite-ne CV-ul și pregătește-te să-ți întâlnești viitorul!

*contract pe perioadă determinată

Cunoști persoana perfectă pentru acest job? Anunț-o!

Facebook
WhatsApp
LinkedIn