Fizioterapeut

Echipa care performează în cadrul Centrului Național de Reabilitare Medicală OrtoProfil se mărește, iar tu ai șansa să i te alături! Alege să te alături unei echipe de profesioniști și să devii membru al uneia dintre cele mai de succes familii din România.

Ai absolvit o facultate de profil, iar Autorizația de liberă practică se numără printre documentele de care ai mare grijă. Totodată, reușești să comunici și să interacționezi eficient cu pacienții ca urmare a experienței practice și relevante pe care o ai în domeniu!

Încă ceva despre TINE: limba engleză nu te sperie, o stăpânești la nivel mediu – cel puțin.

Desigur, fiind cea mai bună versiunea a ta!

Dar pe lângă acest lucru:

  • vei aplica programul de recuperare în conformitate cu obiectivele și metodele stabilite împreună cu Szilágyi Zsolt, Coordonatorul Centrului Național de Reabilitare Medicală OrtoProfil;
  • ne vei ajuta la tratarea diferitelor probleme de natură medicală: afecțiuni posturale (copii, adolescenți, adulți), scolioze idiopatice, diverse disfuncții musculoscheletale ș.a.*
  • te vei bucura să ai un rol activ în implementarea procesului de reabilitare a persoanelor care au suferit variate amputații.

*Afecțiunile neuronale nu intră în aria noastră de tratament.

Acel mediu optim pentru a-ți desfășura activitatea îți va fi asigurat, imaginează-ți: super colegi și un centru de reabilitare modern, situat aproape de centrul orașului Târgu Mureș! 

Mai mult, vei beneficia de susținerea și încurajarea noastră pentru a te dezvolta profesional, iar implicarea ta îți va fi răsplătită prin condiții salariale avantajoase! 

Tentant? APLICĂ ACUM! 

P.S. Cuvintele scrise AȘA transmit un mesaj – l-ai descifrat^_^ 

Succes! 

Cunoști persoana perfectă pentru acest job? Anunț-o!

Facebook
WhatsApp
LinkedIn