Economist*

Dacă te întreabă cineva care este rezultatul adunării 1+1, iar tu răspunzi: „Poate 2…” (^_^), atunci sunt șanse mari ca TU să fii persoana pe care o căutăm! Familia noastră se extinde și ne dorim să recrutăm un ECONOMIST. Evident, nu orice fel de economist, ci pe ACEL ECONOMIST care este așa cum suntem noi: lideri în domeniul de activitate!

Ai absolvit studii superioare în domeniul economic și te bucuri de o experiență profesională de minimum 5 ani în contabilitatea de gestiune, iar competențele digitale fac parte din arsenalul tău.

Printre altele, vei conduce evidența contabilă până la nivel de balanță/bilanț și vei fi responsabil(ă) cu verificarea gestiunii stocurilor.

Desigur, îți vei desfășura întreaga activitate acordând o atenție deosebită respectării politicilor și procedurilor contabile interne.

Îți vom pune la dispoziție un mediu optim pentru a performa, vom avea grijă ca implicarea și eforturile tale să fie mereu apreciate și te vom sprijini să profiți de toate oportunitățile de dezvoltare profesională!

Ești atât de aproape de a te alătura unei frumoase povești de succes.

*contract pe perioadă determinată

Cunoști persoana perfectă pentru acest job? Anunț-o!

Facebook
WhatsApp
LinkedIn