Dispozitive medicale pentru:

Închiriere gratuită, prin sistemul de compensare al Casei de Asigurări de Sănătate!

Dispozitiv medical staționar pentru administrarea continuă cu oxigen

Oxigenoterapia constituie unul dintre tratamentele pentru hipoxie (oxigenarea insuficientă a ţesuturilor) cauzată, în general, de o insuficienţă respiratorie. Terapia cu oxigen se recomandă atât pe o perioadă îndelungată, cât și sub forma unor cure, în funcție de starea de sănătate a pacientului.

Modelul V5W, disponibil la OrtoProfil, poate asigura un debit de oxigen de până la 5 l/ min. și o concentrație de oxigen emis de peste 90%, având un nivel de zgomot foarte scăzut, de sub 45 dB.

Canta Medical Technology Co., producătorul acestui aparat, este o companie cu o vastă experiență în cercetarea, dezvoltarea și producția concentratoarelor de oxigen. Bazându-se pe un sistem performant de management al calității, această echipă de profesioniști colaborează cu mai multe instituții de cercetare din SUA șiGermania, iar produsele fabricate sunt la standarde internaționale de calitate.

Aparatul este ușor de folosit, fiind dotat cu un sistem de semnalizare inteligent prin care utilizatorul este avertizat în caz de:

Caracteristicele aparatului:

Indicații terapeutice: