Condoame și sonde urinare

Redescoperă confortul

Condoame și sonde urinare (incontinența urinară)

Funcționarea vezicii urinare este foarte complexă, fiind implicate mai multe formațiuni anatomice (sistemul nervos, mușchii peretelui vezicii urinare, uretra în sine, mușchii, nervii și țesutul conjunctiv al planșeului pelvin etc.).

În cazul unor procese patologice, care vizează aceste structuri, pot să apară tulburări ale activității vezicii urinare. Tulburările se pot manifesta sub forma unor disfuncții de stocare sau de eliminare a urinei.

world jets
Compania OrtoProfil vine în sprijinul dumneavoastră cu o gamă complexă de dispozitive medicale pentru tratarea incontinenței și a retenției urinare, dispozitive aparținând unor branduri renumite pe acest segment medical: BD Bard (USA) – lider mondial, Neomedic International (Spania) etc.

Aplicarea condoamelor sau montarea sondelor urinare, temporar sau definitiv, se indică în incontinențele urinare refractare la măsurile terapeutice.

hand medical
sad face

Disconfortul creat de umezeală și de miros neplăcut duce la suferința fizică și, îndeosebi, psihică. Din acest motiv pacientul se retrage din activitatea socială și fizică, având o oarecare tendință spre izolare.

Prezentarea în timp util la medic determină tratarea, ameliorarea sau vindecarea acestei afecțiuni.