Bandelete pentru incontinența urinară

Bandelete pentru incontinența urinară

Funcționarea vezicii urinare este foarte complexă, fiind implicate mai multe formațiuni anatomice (sistemul nervos, mușchii peretelui vezicii urinare, uretra în sine, mușchii, nervii și țesutul conjunctiv al planșeului pelvin etc.).

În cazul unor procese patologice, care vizează aceste structuri, pot să apară tulburări ale activității vezicii urinare care se pot manifesta sub forma unor disfuncții de stocare sau de eliminare a urinei.

Incontinența urinară de efort (IUE), denumită și incontinență urinară de stres, afectează milioane de femei din întreaga lume, fiind cea mai frecventă formă de incontinență urinară în rândul femeilor.

urinary track

Această afecțiune se manifestă prin pierderea involuntară de urină în situații care cresc  presiunea asupra musculaturii pelvine, cum ar fi: efortul fizic, tusea, strănutul, râsul sau  anumite poziții corporale. 

Tratamentul minim invaziv al incontinenței urinare de efort constă în fixarea unei bandelete în maniera retropubiană (TVT) sau transobturatorie (TOT), cu scopul de a reface suportul pelvin al uretrei, cu augmentarea consecutivă a presiunii de închidere uretrală în timpul efortului. 

plaster
spain

Bandeletele pentru incontinența urinară dezvoltate de compania NeoMedic International (Spania) reprezintă soluția inovativă, eficientă și sigură pentru persoanele de sex feminin care se confruntă cu incontinențaurinară de efort (IUE).

Accesează și tu cele mai bune bandelete pentru incontinența urinară, întreabă specialiștii și îmbunătățește-ți viața!