Consultații medicale de specialitate

Servicii medicale la cele mai înalte standarde

Consultații medicale de specialitate

Centrul medical OrtoMedi, inaugurat în anul 2010, oferă servicii medicale la cele mai înalte standarde prin intermediul personalului calificat și al echipamentelor moderne de care dispune. Echipa medicală este formată din medici, kinetoterapeuți și specialiști în ortezare și protezare. Personalul medical se remarcă prin competențe profesionale deosebite, adaptate noilor standarde în materie de sănătate și reabilitare medicală.

Centrul medical OrtoMedi a fost inspirat de modele occidentale, devenind astăzi referință națională pentru calitatea serviciilor medicale oferite pacienților care suferă de afecțiuni neurologice și ale aparatului locomotor.

În cadrul centrului medical OrtoMedi, veți găsi o ambianță plăcută și, totodată, un personal medical deschis pentru toate tipurile de solicitări și soluții medicale personalizate.

PENTRU TOATE CATEGORIILE DE VÂRSTĂ

OrtoMedi pune la dispoziția pacientului un program de tratament complex, care presupune următoarele etape:

• diagnostic de specialitate – echipă multidisciplinară, formată din medici, kinetoterapeuti, specialiști în ortezare și protezare;
• program de recuperare medicală personalizat;
• monitorizare a evoluției medicale;
• înrolare în programe speciale.

Serviciile medicale oferite de Centrul Medical OrtoMedi se adresează pacienților de diferite vârste, de la nou-născuți până la vârstnici.

Dacă vrei să știi mai multe sau ai întrebări, poți să ne scrii aici:

Accesează și tu cei mai buni medici la OrtoProfil!

Fă-ți o programare și îmbunătățește-ți viața!