Bursa OrtoProfil pentru studenții din Târgu Mureș

Conducerea firmei OrtoProfil, reprezentată de dl. Frunda György și dr. Boga Ferenc, dorește să premieze excelența în studii și, în același timp, să încurajeze dezvoltarea educațională a studențiilor cu o situație materială modestă. În acest scop, vă oferim șansa de a primi una din cele 5 BURSE în valoare de 100 EUR/lună și se acordă până la sfârșitul anului universitar.

CINE POATE OBȚINE BURSA ?

Orice student înscris în anul universitar 2017-2018 într-o instituție de învățământ superior din Târgu Mureș, începând cu anul II de studiu.

CUM PUTEȚI APLICA PENTRU BURSĂ ?

Studenții interesați trebuie să completeze următorul FORMULAR DE SOLICITARE, care poate fi găsit la sediul central al companiei OrtoProfil (sau solicitat pe adresa de mail: ocsatlos@ortoprofil.ro) și la sediul Ligii Studențiilor din Târgu Mureș.

Dosarul de înscriere trebuie să cuprindă următoarele documente:

  • CV-ul solicitantului și o scrisoare de intenție din care să rezulte situația socială a solicitantului și activitățile universitare și extracurriculare ale acestuia
  • FORMULAR DE SOLICITARE completat corect și lizibil
  • Scrisoare de recomandare de la un profesor
  • Fiecare document justificativ din formularul de înscriere solicitat de finanțator.

Data limită pentru depunerea dosarelor:

Dosarele trebuie să ajungă la sediul OrtoProfil până la data de 19.01.2018.

Predarea dosarelor poate fi făcută la sediul OrtoProfil (str. Podeni nr.44/A, Târgu Mureș) sau la sediul Ligii Studenților (str. Nicolae Grigorescu nr.15, căminul 2 – parter, Târgu Mureș)