20 octombrie 2014 – Parc de Reabilitare, unic în România, inaugurat la OrtoProfil (GALERIE FOTO)

Conducerea companiei OrtoProfil Prod a inaugurat sâmbătă, 18 octombrie, Parcul de reabilitare OrtoProfil, investiţie unică în România construită chiar lângă sediul situat pe strada Podeni nr. 44 din Târgu-Mureş.

Evenimentul a avut loc cu ocazia Zilei Porţilor Deschise la OrtoProfil, organizată pentru a marca cei 20 de ani de existenţă ai companiei.

Complex de redare a speranţei

Înainte de tăierea panglicii inaugurale, Frunda Gyorgy, asociat principal al companiei, a subliniat unicitatea noii investiţii OrtoProfil pentru România şi chiar pentru zona Europei de Est.

“Cel mai aproape parc de acest gen se află în zona Vienei. Cu toate că pare un parc mic, are o suprafaţă mare pentru un om care are o proteză, care trebuie să se plimbe pe suprafeţe diferite, cu durităţi diferite, trebuie să urce şi coboare scări, să meargă pe pietriş sau piatră cubică şi are posibilitatea să se aşeze pe bancă să se odihnească. Cei care vin la tratament pot veni să se odihnească şi să se simtă bine”, a precizat Frunda Gyorgy.

“Este un complex de redare a speranţei din viaţă, a vieţii normale, a bucuriei cotidiene. Şi aici vreau să mulţumesc tuturor, de la domnul director până la cel care doar ocazional ne aduce pizza, pentru că fără munca în echipă a întregii echipe nu am fi realizat acest lucru. E cea mai importantă şi de durată investiţie a noastră. A omului, a colectivului pe care l-am făcut împreună”, a adăugat Frunda Gyorgy.

Mulţumiri echipei, pacienţilor şi colaboratorilor

Directorul general al companiei OrtoProfil Prod, Boga Ferencz, a punctat importanţa aniversării a două decenii de activitate şi a transmis mulţumiri atât colegilor, cât şi pacienţilor şi partenerilor.

“20 de ani de existenţă înseamnă o mare realizare şi cu ocazia acesteia am ales să sărbătorim împreună cu târgumureşenii şi am organizat Ziua Porţilor Deschise sau dacă doriţi Ziua Familiei OrtoProfil”, a declarat Boga Ferencz.

“Colegilor le transmit numai mulţumiri pentru munca serioasă, asidă, făcută cu mândrie. Fără ei, fără munca lor de suflet nu puteam ajunge să sărbătorim aceşti 20 de ani. Pacienţilor noştri le transmit acelaşi mesaj, suntem pentru ei, suntem deschişi totdeauna ca să găsim soluţia optimă pentru fiecare pacient în parte, iar partenerilor le transmit că am fost şi vrem să rămânem în continuare la fel, adică un partener serios”, a completat directorul general al companiei OrtoProfil Prod.

12 13 14

 

 

 

 

 

 

Sursa: cotidianul Zi de Zi