Ortoprofil acordă 6 burse de performanță pentru studenți

Este o tradiție ca în fiecare an conducerea firmei OrtoProfil, reprezentată de Dl. Frunda György și Dr. Boga Ferenc, să premieze excelența în învățământul universitar și să încurajeze dezvoltarea intelectuală a studențiilor cu o situație materială modestă.

bursa-op-2016Este al patrulea an consecutiv când orice student înscris într-o instituție de învățământ superior are șansa de a primi o bursă în valoare de 1000 EUR.

În acestă ediție a programului s-a decis creșterea numărului de burse acordate, fiind selectate 6 dosare din totalul de 32 depuse. Criteriile care au stat la baza procesului de selecție au fost media obținută în anul universitar anterior, implicarea în activități extracuriculare și de voluntariat, participarea cu lucrări la conferințe, publicarea de materiale în revistele de specialitate și participarea la programe de cercetare.

Conducerea OrtoProfil îi felicită pe toți studenții care au participat la procesul de selecție și îi asigură de continuitatea acestui program de burse și în anul universitar următor.