Az OrtoProfil Románia Silicon House műhely elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat

2017 szeptember 7, Marosvásárhely

 Az OrtoProfil Románia Silicon House műhely személyre szabott, egyedi kivitelezésű protézis termékcsaládja elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat, valamint a ProfessionCert Kft. és a Sérültek.hu Magazin különdíját  a Magyarország Országházában megszervezett díjátadó ünnepségen.

2

A Silicon House a marosvásárhelyi székhelyű OrtoProfil Prod Románia Kft speciális ortopédiai műhely, nem csak Romániában, de Közép-Kelet-Európában is egyedülálló szolgáltatásokat nyújt pácienseinek. A 2013-tól működő műhely személyre szabott, egyedi kivitelezésű, a legmodernebb eszközökkel és technikával előállított ujj-, részleges kéz- és láb protéziseket, valamint 2017 júliusától egyéni mellprotéziseket is készít.

Innováció és fejlődés

Dr. Boga Ferenc Vilmos, az OrtoProfil ügyvezető igazgatója elmondta, hogy “az Ortoprofil Románia keretén belül működő Silicon House műhely termékei úgy hazai, mint magyarországi pácienseink számára elérhetőek. Figyelembe véve, hogy a protézisek manufakturális módszerrel, a szilikon rétegzésével, egyedi mintázással készülnek, termékeink jótállását technikusaink szakértelme és több éves tapasztalata adja.”

Frunda György, az OrtoProfil elnöke szerint “a  Magyar Termék Nagydíj valamint a ProfessionCert Kft. és a Sérültek.hu Magazin különdíja bizonyítja, hogy termékeink kifogástalan minőségűek, amelyeket nem csak itthon, hanem már külföldön túl is elismernek. A 2013-tól működő Silicon House műhely az új és innovatív technikának  és a külföldön képzett ortopéd technikusaink szakértelmének köszönhetően folyamatosan fejlődik azért, hogy pácienseink teljes és minőségi  életet élhessenek.

Itthon és határon túl is

A Silicon House szakemberei, ortopéd technikusai, Bíró Attila Zsolt és Simonfi Csaba és minden protézist kézzel, úgynevezett manufakturális módszerrel állítanak elő, gondoskodván arról, hogy a termékek teljes mértékben megfeleljenek a páciensek igényeinek. Bíró Attila Zsolt, a Silicon House ortopéd technikusa így nyilatkozott: “A Magyar Termék Nagydíj elnyerése is azt tükrözi, hogy nem csak hazánkban, hanem a határon túl is jelenősen megnőtt e nyújtott szolgáltatás fontossága és szükségszerűsége. Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el, hogy a befektetett munkának megvan a gyümölcse. Sokat köszönhetünk pácienseinknek, hiszen erejük és élni akarásuk ember feletti és példaértékű, így általuk mi is fejlődünk.”

Simonfi Csaba megjegyezte, hogy “az orr-, mell-, alsó- és felső végtag protézisek mind egy, erre a célra kifejlesztett, speciális szilikonból készülnek, mely színezhető, könnyen formálható és alakítható anyag, ami nem irritálja a bőrt. Kijelenthetem, hogy a szilikonból gyártott protézisek nem csak esztétikailag, hanem funkcionalitásuk szempontjából is  kulcsfontosságúak.”

A Magyar Termék Nagydíj Pályázatot 2017-ben huszadik alkalommal írták ki és valósították meg. Az előző évekhez hasonlóan a kiemelkedő sikerrel szerepelt pályázók és pályázatok számára, teljesítményük további elismeréséül a Kiírói Tanács, a kiírók külön-külön, valamint különböző cégek, főhatóságok és civil szervezetek további értékes különdíjakat ajánlottak fel.

1