Atelierul Silicon House

 

Silicon House

Silicon House

Vă oferim,
pe măsură individuală:

» Proteze de deget din silicon;
» Proteze parţiale de mână din silicon;
» Proteze de mână din silicon;
» Proteze parţiale de picior din silicon;
» Cosmetizare proteze de mână și picior din silicon;
» Manşon intern din silicon.

Silicon House

Informații și programări:

» Sediul Central Ortoprofil:
540253 Târgu-Mureş,
Str. Podeni nr. 44/A

» Telefon fix: 0265 208 500
» E-mail: ortosilicon@ortoprofil.ro
» Info Silicon House: 0720 501 358

Silicon House

De ce suntem unici?

Fiecare proteză este creată manual. Punctul forte constă în rezultatul final: o proteză similară cu membrul existent. Totodată, îndeplinim cerinţele specifice cum ar fi: culoarea, grosimea, duritatea, semne ca: pete de pigment, vene, rezultatul având un efect 3D, cu o imagine foarte realistă.

Unghiile încorporate pot fi confecţionate după dorinţa clientului. Sunt posibile unghii lungi, gen “manichiură franţuzească”. Unghiile confecţionate din acril pot fi lăcuite. Lacul poate fi îndepărtat cu o substanţă de îndepărtare, care nu conţine acetonă.

Siliconul este un material flexibil, testat dermatologic, care nu irită pielea. Este ușor de curățat, sterilizabil prin fierbere.

Atelierul Silicon House se află în incinta sediului central OrtoProfil din Târgu-Mureș, unde asigurăm cazare în camere de oaspeţi pe tot parcursul procesului, pentru pacient şi însoţitor.

Silicon House

Avantajele
protezelor din silicon:

Pe lângă scopul estetic, folosirea unei proteze din silicon are multe avantaje funcționale. Cu ajutorul unei proteze de deget, care oferă contrasprijin, pacientul poate răsuci o cheie, poate folosi tastatura unui telefon mobil sau calculator etc. Proteza de picior, din silicon, utilizabilă în orice tip de încălțăminte, asigură mersul fiziologic.

Proteza se poate îmbrăca și dezbrăca foarte ușor. Datorită flexibilității materialului, se creează un vacuum, prin potrivirea exactă a protezei. Pacientul primește mai întâi o proteză de probă pentru a ne asigura de o potrivire optimă, după care se realizează proteza definitivă.

Manşoanele din silicon se introduc în protezele de membru inferior sau superior pentru a facilita fixarea dispozitivului și a crește confortul purtării acestora. În cazul în care mărimile standard nu se potrivesc pe bontul pacientului, putem confecționa un manşon pe măsură individuală.

Galerie foto

proteza mana silicon 453proteza mana silicon 450DSC_0983DSC_0985
DSC_0881 (2)DSC_0873DSC_0872siliconlab

Galerie video

Proteză de picior

Proteză parțială de picior