TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ ORĂ LA ORTOPROFIL

Viziunea OrtoProfil privind îmbunătăţirea continuă, curajul de a investi în tehnologia de ultimă oră şi colaborarea cu cei mai buni specialişti din ţară şi din străinătate, ne obligă să fim permanent la curent cu rezultatele celor mai noi cercetări în domeniul dispozitivelor medicale.

MÂNA BIONICĂ I-LIMB ULTRA

Cea mai nouă proteză de mână bionică, i-Limb Ultra este acţionată prin captarea de semnale electrice de la muşchii brațului şi este uşor de folosit în activități care necesită forţă, îndemânare sau finețe. Mâna bionică este dotată cu un sistem de selecție a gesturilor prestabilite, iar sistemul de prindere automată împiedică alunecarea obiectelor.

detalii
ilimb
proteza-mioelectronica

PROTEZĂ MIOELECTRICĂ PENTRU MEMBRU SUPERIOR

Este recomandată pacienţilor care nu pot folosi aparate funcţionate/operate de forţa corpului sau care necesită o îmbunătăţire a tehnicii de apucare/prindere. Astfel, pacientul poate controla forţa de apucare, aparatul acţionând membrul protezat prin control electric, ce asigură mişcări mult mai precise.

detalii

PROTEZĂ DE COAPSĂ MODULARĂ C-LEG

Este cea mai modernă şi mai performantă proteză de picior, indicată persoanelor cu amputaţie de coapsă, este dispozitivul numit C-Leg, cu senzori de presiune şi cu un microprocesor la nivelul articulaţiei genunchiului. Imită funcţiile membrului sănătos.

detalii
proteza-de-coapsa